Skip to content Skip to footer

Κοπή της Βασιλόπιτας

Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας σηματοδοτώντας το τέλος άλλης μιας επιτυχημένης χρονιάς για την Τεχνοχημική και τους συνεργάτες της και την αρχή της επόμενης με υψηλότερες προσδοκίες.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η εταιρεία προσέφερε σε συνεργάτες, εργαζόμενους και στις οικογένειες αυτών πλούσιο γεύμα με άφθονο ποτό και καλή ελληνική μουσική. Η παρουσία των μικρών παιδιών και το παιχνίδι τους έκανε την γιορτή ακόμη πιο ζωντανή και χαρούμενη.

Επίσης, μετά από ψηφοφορία των μελών του Συμβουλίου της Διοίκησης βραβεύτηκε η Κα. Σωτηρούλλα Παναγιώτου ως «Υπάλληλος της Χρονιάς 2023» και μετά από ψηφοφορία μεταξύ των συναδέλφων ο Κος Κλεάνθης Παναγή και ο Κος Χριστόφορος Ττοφαλής ως οι πιο δημοφιλείς.

Επί της ευκαιρίας, η διοίκηση θέλει και δημοσία να ευχαριστήσει το προσωπικό της για την συνεργασία και τις προσπάθειες που αυτό κατέβαλε την περασμένη χρονιά ώστε η Τεχνοχημική να επιτύχει τους στόχους της και μαζί με τους συνεργάτες της να συνεχίσει να Παράγει Αξία.