Skip to content Skip to footer

Πλαστικά Κρήτης & Τεχνοχημική

Μια αγαστή συνεργασία σχεδόν τριών δεκαετιών με μοναδικό στόχο την ευημερία του Κύπριου παραγωγού.

Μια σχέση αληθινή και αμφίδρομη που συντελεί στην συνεχή βελτίωση και την αντιμετώπιση των προκλήσεων της σύγχρονης γεωργίας.

Μα πάνω από όλα μια σχέση εμπιστοσύνης που κτίστηκε με την έμπρακτη συνεργασία των ανθρώπων των Πλαστικών Κρήτης, των ανθρώπων της Τεχνοχημικής και των ανθρώπων που ποτίζουν καθημερινά τη Γη με τον ιδρώτα τους ώστε να παράγουν ποιοτικά αλλά και ασφαλή γεωργικά προϊόντα Αξίας, τους συνεργάτες μας Γεωργούς.

Η εταιρεία μας επί της ευκαιρίας της επίσκεψης του κ. Μανώλη Κυκριλή* στην Κύπρο και θέλοντας να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της θερμοκηπιούχους στην περιοχή Μαρωνίου – Ζυγίου – Μαζωτού και Αναφωτίας για την διαχρονική στήριξη και εμπιστοσύνη που δείχνουν στους 2 οργανισμούς προσέφερε προς αυτούς δείπνο την Τετάρτη 27/09/2023 στο Ζύγι.

Ευχαριστούμε θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα τον Κύριο Κυκριλή που για άλλη μια φορά επισκέφθηκε την Κύπρο, τους συνεργάτες μας παραγωγούς και τις εγκαταστάσεις τους.

*Ο κύριος Μανώλης Κυκριλής είναι Εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. κατέχει θέση Διευθυντή Μάρκετινγκ, Έρευνας και Ανάπτυξης στην εταιρεία Πλαστικά Κρήτης.