Skip to content Skip to footer

Αναζητώντας και πετυχαίνοντας την ασφαλή υπεροχή μαζί με τους συνεργάτες μας

Η Τεχνοχημική για 28 συνεχή χρόνια στηρίζει τον Κύπριο Αγρότη παρέχοντάς του καινοτόμα προϊόντα και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συμμετέχοντας σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας από τον σπόρο μέχρι και το τελικό προϊόν.
Κύριο μέλημα του εξειδικευμένου της προσωπικού είναι η Γεωργία Αξίας που χαρακτηρίζεται από την ποιοτική παραγωγή γεωργικών προϊόντων, την ασφάλεια των τροφίμων και την αειφόρο ανάπτυξη προς όφελος του καταναλωτή και της ευρύτερης κοινωνίας.

Υλοποιώντας το επιχειρησιακό της πρόγραμμα και σε συνεργασία με τους παγκόσμια αναγνωρισμένους της προμηθευτές φέρνει κοντά παραγωγούς, εμπόρους γεωργικών προϊόντων , αλυσίδες υπεραγορών και καταναλωτές λειτουργώντας ως αρωγός και συνδετικός κρίκος μεταξύ παραγωγής και διάθεσης των τελικών προϊόντων στην αγορά. Μαζί ξεφεύγουμε από τα τετριμμένα προωθώντας την τεχνολογία, την καινοτομία και την εξειδίκευση με απώτερο σκοπό την ποιοτική και προ πάντων ασφαλή θρέψη του πληθυσμού της χώρας μας.

Κινούμενοι προς αυτήν την κατεύθυνση τα στελέχη της ΤΕΧΝΟΧΗΜΙΚΗΣ μαζί με τους συνεργάτες της Παραγωγούς οργάνωσαν αποδεικτικά αγρού με ποικιλίες Καρπουζιού, Πεπονιού, Τομάτας, Γλυκιάς Πιπεριάς Sweet Palermo και Φυλλωδών λαχανικών τα οποία παρουσιάστηκαν την Τετάρτη 30 Αυγούστου στους υπεύθυνους αγορών Γνωστής αλυσίδας Υπεραγορών με καταστήματα σε όλη την Κύπρο και την Ευρώπη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους υπεύθυνους αγορών για τον πολύτιμο χρόνο που διέθεσαν, για το μεγάλο ενδιαφέρον που επέδειξαν για τα εξειδικευμένα προϊόντα που διαθέτει η εταιρεία μας και την παραγωγική συνεργασία που μαζί ξεκινήσαμε

Στην παρουσίαση συμμετείχαν οι Κύριοι Παύλος Παυλίδης Chain & Crop specialist και Παντελής Καλιοντζής Υπεύθυνος Πωλήσεων από τον οίκο σποροπαραγωγής Rijk Zwaan τους οποίους επίσης ευχαριστούμε για την διαχρονική στήριξη και την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν τόσο σε εμάς όσο και στους παραγωγούς που συνεργάζονται μαζί μας.